Det ligger helt rätt i tiden att blogga om hälsa och hur man bäst kan hålla sig i form med hjälp av fysisk aktivitet och guidning av personliga tränare. Många inspiratörer och bloggare skriver om just träning och hälsa. Nedan finner du ett antal inspirerande träningsbloggar att hämta kraft ifrån.

Lovisa Sandström

Lovisa Sandström driver en av Sveriges största och mest prisbelönta bloggar om träning och har gett ut en hel del böcker om både styrketräning och mammaträning. Som både utbildad PT och idrottslärare delar hon med sig av sina tips om vardagsträning på bloggen, men förekommer även ofta i TV i olika expertpaneler. Hon driver ett eget träningsteam som bland annat bistår klienter via nätet.

Annika Sjöö

Annika Sjöö är känd från TV-program som “Du blir vad du äter” och hon driver en framgångsrik blogg där hon delar med sig av sina tips som kostrådgivare och träningsinspiratör. Hon har släppt en del böcker inom ämnet samt föreläser och ägnar sig åt att skriva kokboksrecept om paleokost som hon demonstrerar med jämna mellanrum. Hon arrangerar dessutom olika träningsresor och events.

PT-Fia

Sofia Sjöström har många järn i elden och är bland annat känd för sin hälsoblogg och som hela svenska folkets PT-Fia har hon vunnit priser och utsetts till toppinspiratör. Hon har dessutom skrivit böcker om sin holistiska livsstilssyn som handlar om en hälsosam balans mellan vila och träning. Man kan även hitta en del matnyttiga podcasts med PT-Fia.

Philip Lailani

Philip Lailani driver en livsstils- och träningsblogg där han bloggar om sin syn på kost och som aktiv personlig tränare i Stockholm ger han olika träningstips och bjuder på vardagsbetraktelser, spännande projekt och inspirerande aktiviteter. Bloggen läses av över 60 000 människor varje månad och har bland annat vunnit utmärkelser som årets bästa träningsblogg. Tillsammans med sin fru Anna driver han även ett inspirerande online magasin.